GGP – Gerosios gamybos praktika

Remiantis ES reglamentais 2023/2006, 1935/2004 ir 282/2008, kiekviena LR medžiagų ir gaminių, kontaktuojančių su maistu, gamybos įmonė privalo būti įsidiegusi Gerosios gamybos praktiką.

Mūsų įmonės konsultantai padeda įdiegti kokybės valdymo sistemas (pagal reglamento Nr. 2023/2006 - keliamus Gerosios gamybos praktikos reikalavimus), kuriose numatyta:

 

  • Kokybės politika ir tikslai;
  • Galimos taršos rizikos įvertinimas, valdymas ir stebėsena;
  • Neatitikčių kontroliavimas, elgsena su paveiktais produktais;
  • Atsekamumo įgyvendinimas;
  • Reikalavimai pradinių žaliavų pirkimui ir kontrolei;
  • Reikalavimai personalo mokymams;
  • Įrašų tvarkymas;
  • Kokybės kontrolės planai ir reikalavimai produkcijos įteisinimui;
  • Reikalavimai matavimo ir kontrolės įrangai;
  • Sąlygos infrastruktūrai.

 

Visa sistema yra apibendrinama ir išdėstoma kokybės vadove.

 
 

 

 

 

UAB "Maisto saugos biuras"
Registracijos adresas:
Vytauto pr. 3-4, Kaunas
Adresas korespondencijai:
Digrių g. 14, LT-53257, Garliava, Kauno raj.
Mob. +370 614 14558
El. p.: msb@msb.lt